Përkeqësohet bilanci i “bombës së ujit” në Itali, 11 viktima, mes të humburve edhe fëmijë

Publikuar më: 16/9/2022, ora 15:18

Përkeqësohet bilanci i “bombës së ujit” në Itali, 11 viktima, mes të humburve edhe fëmijë

Publikuar më: 16/9/2022, ora 15:18

Të paktën 11 viktima dhe 50 të plagosur, është bilanci ende fillestar i përmbytjeve që përfshinë rajonin e Marke në itali. Autoritet flasin për një bombë të vërtetë uji, ndërsa në 2 orë u regjistrua gjysma e sasisë së reshjeve së shënuar në një vit.

Përkeqësohet bilanci i “bombës së ujit” në Itali, 11 viktima, mes të humburve edhe fëmijë

Publikuar më: 16/9/2022, ora 15:18

Të paktën 11 viktima dhe 50 të plagosur, është bilanci ende fillestar i përmbytjeve që përfshinë rajonin e Marke në itali. Autoritet flasin për një bombë të vërtetë uji, ndërsa në 2 orë u regjistrua gjysma e sasisë së reshjeve së shënuar në një vit.