Përkeqësohet situata në Shkodër, rritet niveli i ujit dhe tokat e përmbytura

Mëngjesi i datës 10 shkurt ka sjellë një situatë më të rënduar sa i takon zonave të përmbytura në Bashkinë e Shkodrës.