Përkthimi, një nga proceset më komplekse në letërsi

Publikuar më: 23/11/2022, ora 08:57

Përkthimi, një nga proceset më komplekse në letërsi

Publikuar më: 23/11/2022, ora 08:57

Në Dita Jonë, me Aulona Minga dhe Drini Zeqo. E ftuar: Rovena Rozhani.