Përkujtimi i Holokaustit, populli që i mbrojti të gjithë hebrenjtë e vet

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 10:11

Përkujtimi i Holokaustit, populli që i mbrojti të gjithë hebrenjtë e vet

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 10:11

Sot është dita ndërkombëtare e përkujtimit të holokaustit, asaj faqeje të zezë në historinë moderne të njerëzimit, ku mbi 6 milionë hebrenj të pafajshëm humbën jetën. Në Dita Jonë ishte e ftuar historiania Nevila Nika, e cila foli për rëndësinë e kësaj dite dhe kontributin e vyer të kombit shqiptar.

Përkujtimi i Holokaustit, populli që i mbrojti të gjithë hebrenjtë e vet

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 10:11

Sot është dita ndërkombëtare e përkujtimit të holokaustit, asaj faqeje të zezë në historinë moderne të njerëzimit, ku mbi 6 milionë hebrenj të pafajshëm humbën jetën. Në Dita Jonë ishte e ftuar historiania Nevila Nika, e cila foli për rëndësinë e kësaj dite dhe kontributin e vyer të kombit shqiptar.