Përkujtohet Holokausti, Gjermania: Rritja e krimeve të urrejtjes, turp për vendin

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:39

Përkujtohet Holokausti, Gjermania: Rritja e krimeve të urrejtjes, turp për vendin

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:39

Në ditën ndërkombëtare të përkujtimit të viktimave të holokaustit, kancelari gjerman theksoi përgjegjësinë e Gjermanisë dhe tha se vuajtjet e hebrenjve nuk do të harrohen. Sakaq, gjatë një seancë përkujtimore presidentja e Bundestagut e cilësoi si një turp për vendin, rritjen e sulmeve anti-semitiste në Gjermani.

Përkujtohet Holokausti, Gjermania: Rritja e krimeve të urrejtjes, turp për vendin

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:39

Në ditën ndërkombëtare të përkujtimit të viktimave të holokaustit, kancelari gjerman theksoi përgjegjësinë e Gjermanisë dhe tha se vuajtjet e hebrenjve nuk do të harrohen. Sakaq, gjatë një seancë përkujtimore presidentja e Bundestagut e cilësoi si një turp për vendin, rritjen e sulmeve anti-semitiste në Gjermani.