Perla e Messit që çau “murin” e Meksikës

Publikuar më: 26/11/2022, ora 22:31

Perla e Messit që çau “murin” e Meksikës

Publikuar më: 26/11/2022, ora 22:31

Tefik Osmani sheh një gabim të mesfushës së Meksikës në minutën e 64 të takimit, moment ky kur erdhe dhe goli i avantazhit nga Lionel Messi. Sipas Osmanit, Messi nxori nga “fjalori” i tij një nga goditjet më të bukura që i dhuruan Argjentinës 3 pikët e nevojshme për të vijuar më tej.

Perla e Messit që çau “murin” e Meksikës

Publikuar më: 26/11/2022, ora 22:31

Tefik Osmani sheh një gabim të mesfushës së Meksikës në minutën e 64 të takimit, moment ky kur erdhe dhe goli i avantazhit nga Lionel Messi. Sipas Osmanit, Messi nxori nga “fjalori” i tij një nga goditjet më të bukura që i dhuruan Argjentinës 3 pikët e nevojshme për të vijuar më tej.