Përleshjet për teatrin në faqet e para të mediave ndërkombëtare

Tirana ishte dje në faqet e para të mediave kryesore ndërkombëtare, të cilat pasqyruan shembjen e Teatrit Kombëtar dhe trazirat që pasuan.

Agjencia e lajmeve Reuters i mbuloi ngjarjet përgjatë gjithë ditës duke përcjellë pamjet e protestave dhe foto që dëshmonin përleshjet e dhunshme.