Përmbytje historike në Nju-Jork, uji vërshon brenda metrosë

Një video vërtet dramatike tregon momentin ku një sasi tepër e madhe uji vërshon brenda një stacioni metroje në Nju-Jork. Personi që kapi gjithçka në kamera, Steven Penchenski, tha për CNN se ai dhe udhëtarët e tjerë që dolën nga treni të mërkurën në mbrëmje u gjetën përballë ujit që po përparonte me shpejtësi.

Më shumë se 17 cm shi ra në të pesta lagjet e Nju-Jorkut brenda një periudhe prej 5 orësh, për shkak të stuhive mbetje nga uragani Ida që përmbytën pjesën më të madhe të verilindjes së Shteteve të Bashkuara.