Përmbytje në horizont, bashkitë “shkyçin arkën”, tenderë për të menaxhuar situatën

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:22

Përmbytje në horizont, bashkitë “shkyçin arkën”, tenderë për të menaxhuar situatën

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:22

Nga rehabilitimi i digave e argjinaturave te mirëmbajtja e rezervuarve dhe pastrim i kanaleve kulluese. Në pritje të ujit që vërshon duke përmbytur, bashkitë kanë shkyçur arkën duke çelur një seri tenderësh për menaxhimin e situatës.

Përmbytje në horizont, bashkitë “shkyçin arkën”, tenderë për të menaxhuar situatën

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:22

Nga rehabilitimi i digave e argjinaturave te mirëmbajtja e rezervuarve dhe pastrim i kanaleve kulluese. Në pritje të ujit që vërshon duke përmbytur, bashkitë kanë shkyçur arkën duke çelur një seri tenderësh për menaxhimin e situatës.