Përmbytjet në Libi, mbi 11 mijë të vdekur dhe mbi 10 mijë të tjerë të humbur

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:21

Përmbytjet në Libi, mbi 11 mijë të vdekur dhe mbi 10 mijë të tjerë të humbur

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:21

Situata ne Derna ne Libi eshte apokaliptike. Pjesa me e madhe e qytetit eshte shkaterruar ndersa sipas Gjysmëhënës së Kuqe Libiane, deri të enjten u regjistruan 11,300 të vdekur nga përmbytjet , ndërsa 10,100 persona të tjerë u raportuan të zhdukur.

Përmbytjet në Libi, mbi 11 mijë të vdekur dhe mbi 10 mijë të tjerë të humbur

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:21

Situata ne Derna ne Libi eshte apokaliptike. Pjesa me e madhe e qytetit eshte shkaterruar ndersa sipas Gjysmëhënës së Kuqe Libiane, deri të enjten u regjistruan 11,300 të vdekur nga përmbytjet , ndërsa 10,100 persona të tjerë u raportuan të zhdukur.