Përmbytjet nga reshjet, zona të Shkodrës, Lezhës dhe Vlorës, nën ujë

Gazetarët e A2, Jerola Ziaji dhe Gjon Gjeka raportojnë për situatën më të fundit nga zonat më të goditura nga përmbytjet.