Përmirësim i situatës pandemike në Kosovë, zëdhënësi i Ministrisë: Kujdes me fushatën zgjedhore

Publikuar më: 11/10/2021, ora 10:33

Përmirësim i situatës pandemike në Kosovë, zëdhënësi i Ministrisë: Kujdes me fushatën zgjedhore

Publikuar më: 11/10/2021, ora 10:33

Shifrat për sa i përket pandemisë duken më së fundmi premtuese në Kosovë, me ulje të rasteve dhe një fushatë vaksinimi të suksesshme. Por Faik Hoti, zëdhënës i Ministrisë së Shëndetësisë në Kosovë, fton për një vëmendje të lartë, nga momenti që po afrojnë zgjedhjet vendore, si dhe tubimet masive që shpeshherë përkthehen në vatra infeksioni.

Përmirësim i situatës pandemike në Kosovë, zëdhënësi i Ministrisë: Kujdes me fushatën zgjedhore

Publikuar më: 11/10/2021, ora 10:33

Shifrat për sa i përket pandemisë duken më së fundmi premtuese në Kosovë, me ulje të rasteve dhe një fushatë vaksinimi të suksesshme. Por Faik Hoti, zëdhënës i Ministrisë së Shëndetësisë në Kosovë, fton për një vëmendje të lartë, nga momenti që po afrojnë zgjedhjet vendore, si dhe tubimet masive që shpeshherë përkthehen në vatra infeksioni.