Përmirësohet moti, reshje të pakta në zonat jugore

Publikuar më: 15/11/2021, ora 09:55

Përmirësohet moti, reshje të pakta në zonat jugore

Publikuar më: 15/11/2021, ora 09:55

Meteorologia Tanja Porja sjell në Ditarin e mëngjesit parashikimin e motit për sot dhe nesër.