Përnaska: Vendit po i mungon alternativë garuese për pushtetin

Publikuar më: 20/6/2022, ora 08:39

Përnaska: Vendit po i mungon alternativë garuese për pushtetin

Publikuar më: 20/6/2022, ora 08:39

“Partia Demokratike është mbajtur historikisht nga armata e madhe e demokratëve dhe mbështetësve të saj, të cilët vetëm i kanë dhënë PD-së, pa i kërkuar asgjë në këmbim”. Kështu shprehet zonja Lajla Përnaska, një nga figurat me mjaft kontribute në historië e të djathtës shqiptare. Ajo ishte në “Dita jonë” për të komentuar zhvillimet e fundit në opozitën shqiptare.

Përnaska: Vendit po i mungon alternativë garuese për pushtetin

Publikuar më: 20/6/2022, ora 08:39

“Partia Demokratike është mbajtur historikisht nga armata e madhe e demokratëve dhe mbështetësve të saj, të cilët vetëm i kanë dhënë PD-së, pa i kërkuar asgjë në këmbim”. Kështu shprehet zonja Lajla Përnaska, një nga figurat me mjaft kontribute në historië e të djathtës shqiptare. Ajo ishte në “Dita jonë” për të komentuar zhvillimet e fundit në opozitën shqiptare.