“Përpjekje për të shpëtuar jetë”, SHBA pritet të ndalojë shitjen e cigareve me mente

Shtetet e Bashkuara të Amerikës pritet të ndalojnë shitjen e cigareve me mente dhe shije të tjera. Zyrtarët shëndetësore theksojnë se këtë po e bëjnë për të shpëtuar jetët e mijëra qytetarëve. Është hapi i parë i një rruge të gjatë.