Përpjekjet e Bekim Fidanit për të larguar fëmijët nga Siria

Bekim Fidani nga Gostivari i njohur ndryshe dhe si krahu i djathtë i Lavdrim Muhaxherit iu bashkua Shtetit Islamik së bashku më fëmijët e tij.

Në brendësi të kampit Al-Hawl, Osama nuk kishte informacione për babanë e tij, por pas disfatës së Shtetit Islamik në veri të Sirisë.

Fidani tentoi t’i rikthente fëmijët e tij dhe ata shqiptarë të sigurt për jetën.

Në mesazhet e mbërritura në redaksinë e A2 dëgjohen të shtënat e armëve ndërsa mësohet se Fidani ka qenë në qëndresën e fundit të Shtetit Islamik në Baguz.

  • LAJMI I FUNDIT | Shqipëri, 159 raste të reja në 24 orë
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: Shqipëri, 4 viktima në 24 orë, 362 në total
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 185 persona në spital, 15 në terapi intensive, 6 të intubuar