Përplas makinën në barrierë dhe hidhet nga ura për t’i shpëtuar sherifit

Publikuar më: 3/11/2021, ora 11:23

Përplas makinën në barrierë dhe hidhet nga ura për t’i shpëtuar sherifit

Publikuar më: 3/11/2021, ora 11:23

Pamjet dramatike të një ndjekjeje me shpejtësi mbi urë u publikuan nga zyra e sherifit të Kontesë Li, në Florida. Në videon e postuar në Facebook, shihet hajduti i një furgoni që teksa përpiqet t’i largohet me shpejtësi sherifëve që po e ndiqnin, përplaset me bordurat mbrojtëse. Menjëherë më pas ai del nga makina dhe vendos të rrezikojë, duke u hedhur nga ura, për të mos u arrestuar. Por në fund të ditës, grabitësi, i identifikuar si Bryan Gray, u vu në pranga.

Përplas makinën në barrierë dhe hidhet nga ura për t’i shpëtuar sherifit

Publikuar më: 3/11/2021, ora 11:23

Pamjet dramatike të një ndjekjeje me shpejtësi mbi urë u publikuan nga zyra e sherifit të Kontesë Li, në Florida. Në videon e postuar në Facebook, shihet hajduti i një furgoni që teksa përpiqet t’i largohet me shpejtësi sherifëve që po e ndiqnin, përplaset me bordurat mbrojtëse. Menjëherë më pas ai del nga makina dhe vendos të rrezikojë, duke u hedhur nga ura, për të mos u arrestuar. Por në fund të ditës, grabitësi, i identifikuar si Bryan Gray, u vu në pranga.