Përplasi efektivin me makinë, Prokuroria zbut akuzën për Suel Çelën

Prokuroria e Krimeve të Rënda ka lexuar sot pretencën në ngarkim të shtetasve, Suel Çela, Enea Bekteshi dhe Kelmend Xhaferri, të cilët akuzohen për ngjarjen e ndodhur në vitin 2017 në tregun e Elbasanit, ku nuk iu bindën urdhrit të policisë për të ndaluar makinën dhe rrezikuan jetën e një prej oficerëve të policisë.