“Përplasja”, Basha-Berisha, Lumezi: Në kohën që opozita duhet të jetë e fortë, dobësohet nga brenda

Publikuar më: 10/11/2021, ora 16:22

“Përplasja”, Basha-Berisha, Lumezi: Në kohën që opozita duhet të jetë e fortë, dobësohet nga brenda

Publikuar më: 10/11/2021, ora 16:22

Analisti dhe gazetari Aristir Lumezi komentoi në “Ditari” në A2 CNN zhvillimet e fundit në Partinë Demokratike.

“Përplasja”, Basha-Berisha, Lumezi: Në kohën që opozita duhet të jetë e fortë, dobësohet nga brenda

Publikuar më: 10/11/2021, ora 16:22

Analisti dhe gazetari Aristir Lumezi komentoi në “Ditari” në A2 CNN zhvillimet e fundit në Partinë Demokratike.