Përplasja Basha-Berisha në PD, Shano: Demokratët të shohin një të ardhmen pa këta dy njerëz

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:27

Përplasja Basha-Berisha në PD, Shano: Demokratët të shohin një të ardhmen pa këta dy njerëz

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:27

Për analistin Dritan Shano, përplasja që po ndodh në Partinë Demokratike mes Sali Berishës dhe Lulzim Bashës nuk po bëhet për parime, por për pushtet. Shano deklaron se Basha është një krijim i Berishës, ndërsa shton se të dy përfaqësojnë një pakicë në PD. Ai iu bën thirrje demokratëve që të shohin një të ardhme të partinë pa këta dy njerëz.

Përplasja Basha-Berisha në PD, Shano: Demokratët të shohin një të ardhmen pa këta dy njerëz

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:27

Për analistin Dritan Shano, përplasja që po ndodh në Partinë Demokratike mes Sali Berishës dhe Lulzim Bashës nuk po bëhet për parime, por për pushtet. Shano deklaron se Basha është një krijim i Berishës, ndërsa shton se të dy përfaqësojnë një pakicë në PD. Ai iu bën thirrje demokratëve që të shohin një të ardhme të partinë pa këta dy njerëz.