Përplasja Francë-Gjermani për Bashkimin Europian, Shqipëria në mes

Në daljet publike janë gjithmonë të buzëqeshur dhe zotohen në aleancë të përjetshme. Merkel e Macron qeshin, por pasi kamerat fiken, çdo gjë ndryshon. Franca dhe Gjermania kanë një marrëdhënie dashuri-urrejtje dhe këtë e tregon më së miri, angazhimi i tyre për Bashkimin Europian.