Përplasja me Twitter, Trump kërcënon të mbyllë rrjetet sociale

Intensifikohet përplasja mes Twitter dhe presidentit amerikan, Donald Trump. Kompania me bazë në San Francisco, e cili për herë të parë shenjoi dy postime të kreut të Shtëpisë së Bardhë me udhëzimin për të verifikuar faktet, si përgjigje mori një kërcënim për mbyllje të platformës.