Përplasja mes policisë dhe qytetarëve, Lamallari: Kundërshtitë politike të shprehen pasi të kalojë kjo situatë

Besfort Lamallari, zv/ministër i Brendshëm, i ftuar në “Dita jonë” në A2, komentoi ngjarjet e protestës së të shtunës në sheshin “Skënderbej”.