Përplasja në PD, Berisha hyn me forcë në seli, policia largon protestuesit me gaz lotsjellës

Publikuar më: 8/1/2022, ora 19:37

Përplasja në PD, Berisha hyn me forcë në seli, policia largon protestuesit me gaz lotsjellës

Publikuar më: 8/1/2022, ora 19:37

Protesta e thirrur nga Sali Berisha dhe komisioni i rithemelimit të Partisë Demokratike nisi pak para orës 12 me protestuesit që arritën të hapnin derën kryesore të selisë dheu futen në ambientet e brendshme të PD.

Përplasja në PD, Berisha hyn me forcë në seli, policia largon protestuesit me gaz lotsjellës

Publikuar më: 8/1/2022, ora 19:37

Protesta e thirrur nga Sali Berisha dhe komisioni i rithemelimit të Partisë Demokratike nisi pak para orës 12 me protestuesit që arritën të hapnin derën kryesore të selisë dheu futen në ambientet e brendshme të PD.