Përplasja për FRPD, Kadilli: Thellon krizën, të rinjtë të mos rendin nga një padron tek tjetri

Publikuar më: 8/11/2021, ora 21:02

Përplasja për FRPD, Kadilli: Thellon krizën, të rinjtë të mos rendin nga një padron tek tjetri

Publikuar më: 8/11/2021, ora 21:02

Ish-kandidati për kryetari i Partisë Demokratike, Fatbardh Kadilli komentoi në “Debat” dhe përplasjen që ka nisur së fundmi në PD me FRPD, pasi kryetari Basha shpalli nisjen e procedurave për zgjedhjen e kreut të ri të forumit rinor.

Përplasja për FRPD, Kadilli: Thellon krizën, të rinjtë të mos rendin nga një padron tek tjetri

Publikuar më: 8/11/2021, ora 21:02

Ish-kandidati për kryetari i Partisë Demokratike, Fatbardh Kadilli komentoi në “Debat” dhe përplasjen që ka nisur së fundmi në PD me FRPD, pasi kryetari Basha shpalli nisjen e procedurave për zgjedhjen e kreut të ri të forumit rinor.