Përplasja për PD-në, Berisha thërret protestë, Basha ndryshon derën e selisë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 15:46

Përplasja për PD-në, Berisha thërret protestë, Basha ndryshon derën e selisë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 15:46

Këtë fillim viti, selia e demokratëve po restaurohet. Pak ditë përpara protestës së thirru nga Sali Berisha kundër Lulzim Bashës, dyert dhe dritaret e godinës kanë ndryshuar, nga transparente janë veshur me adezivë. Ndryshimet në fasadë u cilësuan nga Berisha bunkerizim të godinës, duke i dërguar edhe një mesazh autorëve të saj.

Përplasja për PD-në, Berisha thërret protestë, Basha ndryshon derën e selisë

Publikuar më: 4/1/2022, ora 15:46

Këtë fillim viti, selia e demokratëve po restaurohet. Pak ditë përpara protestës së thirru nga Sali Berisha kundër Lulzim Bashës, dyert dhe dritaret e godinës kanë ndryshuar, nga transparente janë veshur me adezivë. Ndryshimet në fasadë u cilësuan nga Berisha bunkerizim të godinës, duke i dërguar edhe një mesazh autorëve të saj.