Përplasje dhe dhunë mes studentëve në protestë – A2

Përplasje dhe dhunë mes studentëve në protestë

Jani Marka, pedagog dhe aktivist i Lëvizjes për Universitetin, një prej protestuesve të hershëm kundër ligjit për arsimin e lartë u tërhoq me forcë nga një grup tjetër protestuesish dhe nuk u lejua të flasë. Në 5 ditët e protestës, ky është momenti i parë kur doli në pah përplasja mes organizatorëve.

Shkarkoni aplikacionin e A2