Përplasje në ujërat e Mesdheut, Kocaqi: Kjo nuk është vetëm histori kufijsh, por hidrokarburesh

Historiania Elena Kocaqi tregon për A2 të gjithë konfliktet që ditët e fundit po ndodhin në Mesdhe, veçanërisht midis Turqisë dhe Greqisë, por edhe konfliktet ende të pazgjidhura të Athinës zyrtare me Shqipërinë, ku nën petkun zyrtar të përcaktimit kufitar fshihen interesa ekonomike të mëdha.