Përplasjet në PD: Berisha, mesazh për Yuri Kim, Basha: Ka rënë shumë poshtë

Publikuar më: 22/11/2021, ora 10:11

Përplasjet në PD: Berisha, mesazh për Yuri Kim, Basha: Ka rënë shumë poshtë

Publikuar më: 22/11/2021, ora 10:11

Ish-kryeministri Sali Berisha pati një mesazh tjetër për ambasadoren amerikane Yuri Kim, të cilën tha se do ta pranojë në seli nëse vjen në krye të PD, vetëm nëse ajo u kërkon falje demokratëve. Nga foltorja me gratë e Lidhjes Demokratike, Berisha i kërkoi nënkryetarëve dhe sekretarit të përgjithshëm të Partisë të japin dorëheqjen, pasi sipas tij janë zgjedhur në kundërshtim me statutin. Lulzim Basha iu përgjigj përmes një reagimi në Twitter, ku akuzoi ish-kreun e PD se ka rënë shumë poshtë, ndërsa deklaroi se nuk do e shndërrojë PD në mburojë të interesave personale.

Përplasjet në PD: Berisha, mesazh për Yuri Kim, Basha: Ka rënë shumë poshtë

Publikuar më: 22/11/2021, ora 10:11

Ish-kryeministri Sali Berisha pati një mesazh tjetër për ambasadoren amerikane Yuri Kim, të cilën tha se do ta pranojë në seli nëse vjen në krye të PD, vetëm nëse ajo u kërkon falje demokratëve. Nga foltorja me gratë e Lidhjes Demokratike, Berisha i kërkoi nënkryetarëve dhe sekretarit të përgjithshëm të Partisë të japin dorëheqjen, pasi sipas tij janë zgjedhur në kundërshtim me statutin. Lulzim Basha iu përgjigj përmes një reagimi në Twitter, ku akuzoi ish-kreun e PD se ka rënë shumë poshtë, ndërsa deklaroi se nuk do e shndërrojë PD në mburojë të interesave personale.