Përplasjet në PD, Shano: Rama po shkon lehtë drejt mandatit të katërt

Publikuar më: 17/3/2022, ora 21:26

Përplasjet në PD, Shano: Rama po shkon lehtë drejt mandatit të katërt

Publikuar më: 17/3/2022, ora 21:26

Për analistin Dritan Shano, opozita duhet të ndryshojë diskurin e saj dhe të ofrojë një alternativë të re për të bindur shqiptarët në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Sipas Shanos, diskutimet politike në anën e opozitës sillen ende përqark dy emrave. Ai shtoi se një gjë e tillë po e çon Ramën lehtësisht drejt mandatit të katërt.

Përplasjet në PD, Shano: Rama po shkon lehtë drejt mandatit të katërt

Publikuar më: 17/3/2022, ora 21:26

Për analistin Dritan Shano, opozita duhet të ndryshojë diskurin e saj dhe të ofrojë një alternativë të re për të bindur shqiptarët në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Sipas Shanos, diskutimet politike në anën e opozitës sillen ende përqark dy emrave. Ai shtoi se një gjë e tillë po e çon Ramën lehtësisht drejt mandatit të katërt.