Përpunimi i mbetjeve në Shqipëri, BE tërheq vëmendjen për rrugën e gjelbër

Europa ka një rrugë të gjelbër dhe drejt asaj kërkon që të ecë edhe Shqipëria. Ambasadori, Luigi Soreca, theksoi se mbrojtja e mjedisit është, gjithashtu, vendimtare kur Bashkimi Europian të thërrasë vendin tonë për anëtarësim.