Persekutimi i çamëve, dosjet ”Sejko” dhe beteja për të zbardhur të vërtetat

“Në vitin 1993, një oficer i Sigurimit të Shtetit më tregoi fatin e babait tim. Më tha se tortura e fundit që i kanë bërë ka qenë nxjerrja e syve”.