Përshkallëzimi i luftës, Rusia paralajmëron Shtetet e Bashkuara

Publikuar më: 5/10/2022, ora 15:22

Përshkallëzimi i luftës, Rusia paralajmëron Shtetet e Bashkuara

Publikuar më: 5/10/2022, ora 15:22

Rosalba Bejdo jep detaje mbi zhvillimet e fundit në konfliktin në Ukrainë, që po merr dita-ditës dimensione më të mëdha dhe shqetësuese.

Përshkallëzimi i luftës, Rusia paralajmëron Shtetet e Bashkuara

Publikuar më: 5/10/2022, ora 15:22

Rosalba Bejdo jep detaje mbi zhvillimet e fundit në konfliktin në Ukrainë, që po merr dita-ditës dimensione më të mëdha dhe shqetësuese.