Personat me aftësi të kufizuara, shteti nuk paguan detyrimet ndaj kësaj kategorie

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 09:37

Personat me aftësi të kufizuara, shteti nuk paguan detyrimet ndaj kësaj kategorie

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 09:37

Shoqata e personave me dëmtim të shtyllës kurrizore organizoi një protestë para kryeministrisë dy ditë më parë, ku ata treguan sesi shteti u ka borxh prej vitesh shumën e 120 milionë eurove. Në karroca me rrota dhe vështirësi shëndetësore, këta persona kërkojnë ndihmën që u përket. Sokol Murataj, nga kjo shoqatë ishte i ftuar në Dita Jonë nga ku foli mbi këtë problem serioz për ta.

Personat me aftësi të kufizuara, shteti nuk paguan detyrimet ndaj kësaj kategorie

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 09:37

Shoqata e personave me dëmtim të shtyllës kurrizore organizoi një protestë para kryeministrisë dy ditë më parë, ku ata treguan sesi shteti u ka borxh prej vitesh shumën e 120 milionë eurove. Në karroca me rrota dhe vështirësi shëndetësore, këta persona kërkojnë ndihmën që u përket. Sokol Murataj, nga kjo shoqatë ishte i ftuar në Dita Jonë nga ku foli mbi këtë problem serioz për ta.