Personat në kërkim, gati lista me 50 emra me rrezikshmëri të lartë

Struktura më e re e ngritur për kapjen e personave me rrezikshmëri të lartë shoqërore “Fast” ka në dorë listën me 50 më të kërkuarit në rang kombëtar dhe ndërkombëtar ndërsa emrat e tyre janë shpërndarë dhe tek homologët europianë. Burime pranë njësisë thanë se mes tyre janë emra të njohur për policinë si grabitësit e Rinasit, vëllezërit Klement dhe Eldi Cala.