“Përveç borxhit ndaj familjarëve dhe bankave, kemi edhe fajdet”

Publikuar më: 24/11/2021, ora 21:41

“Përveç borxhit ndaj familjarëve dhe bankave, kemi edhe fajdet”

Publikuar më: 24/11/2021, ora 21:41

Sorina Koti, nënkryetare e Komisionit të Ekonomisë, deklaroi në “A2 Business” në A2 CNN, se përveç borxheve te familjarët apo kreditë në bankë, në vendin tonë po vihen re edhe fajdet.

“Përveç borxhit ndaj familjarëve dhe bankave, kemi edhe fajdet”

Publikuar më: 24/11/2021, ora 21:41

Sorina Koti, nënkryetare e Komisionit të Ekonomisë, deklaroi në “A2 Business” në A2 CNN, se përveç borxheve te familjarët apo kreditë në bankë, në vendin tonë po vihen re edhe fajdet.