“Perversitet në detaje dhe mikrofon njerëzve në zi”, Lutfi Dervishi kritikon mediat për pasqyrimin e krimit në Fier

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:57

“Perversitet në detaje dhe mikrofon njerëzve në zi”, Lutfi Dervishi kritikon mediat për pasqyrimin e krimit në Fier

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:57

Analisti Lutfi Dervishi, në “Absolut 4” me Blendi Salajn, kritikoi ashpër punën e medias në pasqyrimin e ngjarjes së rëndë që ndodhi në Fier, ku një fëmijë u vra dhe u gropos nga fqinji i tij 38-vjeçar.

“Perversitet në detaje dhe mikrofon njerëzve në zi”, Lutfi Dervishi kritikon mediat për pasqyrimin e krimit në Fier

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:57

Analisti Lutfi Dervishi, në “Absolut 4” me Blendi Salajn, kritikoi ashpër punën e medias në pasqyrimin e ngjarjes së rëndë që ndodhi në Fier, ku një fëmijë u vra dhe u gropos nga fqinji i tij 38-vjeçar.