Përvjetori i policisë, riciklimi i drejtuesve vazhdon, por vrasjet dhe shpërthimet nuk ndalen

Publikuar më: 12/1/2022, ora 16:34

Përvjetori i policisë, riciklimi i drejtuesve vazhdon, por vrasjet dhe shpërthimet nuk ndalen

Publikuar më: 12/1/2022, ora 16:34

Viti që lamë pas nuk u mbyll me një bilanc të mirë për policinë e shtetit, ndërsa janari i 2022 nisi me krime mafioze. Në prag të përvjetorit të saj policia e shtetit vijon të riciklojë emrat e drejtuesve në radhët e saj, ndërsa arkivon vrasje mafioze të pazbardhura.

Përvjetori i policisë, riciklimi i drejtuesve vazhdon, por vrasjet dhe shpërthimet nuk ndalen

Publikuar më: 12/1/2022, ora 16:34

Viti që lamë pas nuk u mbyll me një bilanc të mirë për policinë e shtetit, ndërsa janari i 2022 nisi me krime mafioze. Në prag të përvjetorit të saj policia e shtetit vijon të riciklojë emrat e drejtuesve në radhët e saj, ndërsa arkivon vrasje mafioze të pazbardhura.