Përzgjedhja e Kryeprokurorit, Ibrahimi: Procesi, peng i ankimimit të vendimit të Këshillit – A2

Përzgjedhja e Kryeprokurorit, Ibrahimi: Procesi, peng i ankimimit të vendimit të Këshillit

Zgjedhja e Prokurorit të Përgjithshëm mbahet peng i një procesi gjyqësorë në Gjykatën Administrative. Këshilli i Lartë i Prokurorisë nuk mundi as sot të përcaktojë metodologjinë për procesin e pikëzimit dhe renditjen e listës për Prokurorin e Përgjithshëm deri në një vendim të datës 16 tetor, të gjykatës, pas ankimimit të bërë nga avokati i skualifikuar nga gara Lulzim Alushaj.