Përzierja e Covid-19 me gripin sezonal? Mjeku shqiptar në Kanada: Do të ishte katastrofike

Nga Kanadaja u hodhën dyshimet e para se Sars Cov-2 është krijuar në laborator. Por, nga shtete të ndryshme është raportuar këto ditë se koronavirusi ka qenë i pranishëm edhe më herët nga sa mendohej në këto vende. Në Kanada aktualisht numërohen rreth 64 000 të infektuar dhe mbi 4200 jetë të humbura. Në lidhje të drejtpërdrejtë nga Toronto me “Ditari” në A2 ishte neurokirurgu Erion Musabelliu.