Pesticidet, denoncimi: Futen nga Kina, të dëmshme për shëndetin

Një pjesë e madhe e ushqimeve shqiptare përbëjnë rrezik për shëndetin e konsumatorëve, për shkak të ilaçeve dhe pesticideve të shumta që përdoren. Sipas Filip Gjokës, kryetarit të Shoqatës së Bimëve Medicinale dhe Aromatike, shumë fermerë shqiptarë i përdorin këto lëndë për të shtuar prodhimin dhe për të nxjerrë atë më shpejt në treg.

  • LAJMI I FUNDIT | Jep dorëheqjen kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj
  • LAJMI I FUNDIT | Dorëheqja e kryeministrit Ramush Haradinaj, e parevokueshme
  • LAJMI I FUNDIT | Ramush Haradinaj njoftoi dorëheqjen gjatë mbledhjes së qeverisë
  • LAJMI I FUNDIT | Dorëheqja, pasi Haradinaj është thërritur nga Gjykata Speciale
  • LAJMI I FUNDIT | Haradinaj pas vendimit për dorëheqje: Do paraqitem në Gjykatë si qytetar
  • LAJMI I FUNDIT | Haradinaj: Përgjegjësia për zgjedhjet e reja i takon presidentit