Petrit Vasili: Jemi në neokomunizëm, rruga jonë pa kthim – A2

Petrit Vasili: Jemi në neokomunizëm, rruga jonë pa kthim

Petrit Vasili, ish-kryetari i grupit Parlamentar të LSI, ishte i ftuar në “Dita Jonë” në A2 CNN nga ku foli për situatën politike në vend dhe konkretisht për protestën që do të mbahet ditën e sotme te Parlamenti, ndërsa brenda tij mbahet seanca e radhës plenare.