Pezullimi i fluturimeve, Meta kërkon nisjen e hetimeve nga KLSH. Rama: E organizuan pengmarrësit

Gazetarët Ervin Koçi, Klevin Muka dhe Arestina Skënderi sjellim më shumë detaje