Pezullimi i ligjit për përgjimet, Sokol Bregu: Ka histori politike, mazhoranca pret nga Kushtetuesja shkarkimin e Metës

Në emisionin Absolut 4 në A2 u diskutua dhe vendimi i Gjykatës Kushtetuese i cili pezulloi një nen të ligjit për Policinë e Shtetit që lejonte drejtuesit e lartë të policisë të përgjonin të dyshuarit.

Për gazetarin e kronikës Sokol Bregu, hartuesit e këtij ligji e kanë ditur fare mirë që ky nen ka qenë antikushtetues dhe nuk kanë dashur ta ndryshojnë.