Pezullimi i Shkëmbit ngre pikëpyetje mbi OFL, Juristët: Mundësi “amnistimi” pasurive kriminale

Pezullimi nga detyra i një prej zyrtarëve më të lartë të Operacionit Forca e Ligjit me kërkesë të SPAK, ka ngritur pikëpyetje mbi gjithë operacionin dhe efektshmërinë e tij.