Pezullimi nga PD, Baçi: Vendim absurd dhe qesharak i Bashës, nuk ka kompetenca

Publikuar më: 11/1/2022, ora 20:44

Pezullimi nga PD, Baçi: Vendim absurd dhe qesharak i Bashës, nuk ka kompetenca

Publikuar më: 11/1/2022, ora 20:44

Vendim paradoks dhe qesharak në kufijtë të absurdes e ka cilësuar deputeti Luan Baçi përjashtimin e Sali Berishës dhe mbështetësve të tij nga PD si edhe pezullimin e tij dhe 19 përkrahësve të tjerë të Berishës. Në studion e Debatit me Alba Alishanin ai tha se veprimet e Lulzim Bashës janë të dëshpëruara.

Pezullimi nga PD, Baçi: Vendim absurd dhe qesharak i Bashës, nuk ka kompetenca

Publikuar më: 11/1/2022, ora 20:44

Vendim paradoks dhe qesharak në kufijtë të absurdes e ka cilësuar deputeti Luan Baçi përjashtimin e Sali Berishës dhe mbështetësve të tij nga PD si edhe pezullimin e tij dhe 19 përkrahësve të tjerë të Berishës. Në studion e Debatit me Alba Alishanin ai tha se veprimet e Lulzim Bashës janë të dëshpëruara.