Pezullohen punimet për HEC-in në Holtë – A2

Pezullohen punimet për HEC-in në Holtë

Banorët e Holtës në Gramsh kundërshtojnë ngritjen e HEC-it pasi sipas tyre dëmton natyrën. Gjatë dëgjesës publike ministrat Balluku e Klosi, si dhe kreun e grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla, ky i fundit deklaroi se punimet në kanionin e Holtës do të pezullohen përkohësisht, deri në shqyrtimin e plotë të projektit.