Pezullohet konkursi i Policisë për gradën “Komisar”

Faza e dytë e konkursit për gradën “Komisar” në Policinë e Shtetit është pezulluar, derisa Prokuroria e Tiranës të përfundojë hetimet, pas kallëzimit penal nga SHÇBA.

Për gjatë nëntorit, iu nënshtruan testimeve 231 oficerë policie, të cilët konkurronin për gradat “Komisar” dhe “Kryekomisar”, ndërsa kreu i Policisë, Ardi Veliu, e shtyu konkursin, duke krijuar komisione të reja vlerësimi. Sindikata e Policisë sinjalizoi asokohe parregullsitë.