Pezulluar, jo shkarkuar. Policia shkarkon mediatikisht “zinxhirët” drejtues të një sektori

Publikuar më: 7/8/2022, ora 14:26

Pezulluar, jo shkarkuar. Policia shkarkon mediatikisht “zinxhirët” drejtues të një sektori

Publikuar më: 7/8/2022, ora 14:26

Pas ngjarjes së rëndë në Potam të Himarës, Policia e Shtetit njoftoi përjashtimin nga radhët e saj të oficerit Arjan Tase. Veç kësaj, në njoftimin pasardhës thuhej se u shkarkua i gjithë zinxhiri komandues i Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin në Vlorë dhe personat përgjegjës për moszbatimin e masave shtesë për parandalimin e ngjarjeve të tilla.

Pezulluar, jo shkarkuar. Policia shkarkon mediatikisht “zinxhirët” drejtues të një sektori

Publikuar më: 7/8/2022, ora 14:26

Pas ngjarjes së rëndë në Potam të Himarës, Policia e Shtetit njoftoi përjashtimin nga radhët e saj të oficerit Arjan Tase. Veç kësaj, në njoftimin pasardhës thuhej se u shkarkua i gjithë zinxhiri komandues i Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin në Vlorë dhe personat përgjegjës për moszbatimin e masave shtesë për parandalimin e ngjarjeve të tilla.