Pica për hashashin, fanta për kokainën, kodet që përdorte grupi i drogës në Tiranë

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:36

Pica për hashashin, fanta për kokainën, kodet që përdorte grupi i drogës në Tiranë

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:36

Policia e Tiranës prangosi tetë persona mes tyre dhe një 31-vjeçare, të cilët shpërndanin drogë në lokalet e natës në Tiranë. Në total u sekuestruan 650 doza hashash dhe 150 kokainë, ndërsa grupi përdorte kode për shpërndarjen e lëndëve narkotike.

Pica për hashashin, fanta për kokainën, kodet që përdorte grupi i drogës në Tiranë

Publikuar më: 8/9/2023, ora 15:36

Policia e Tiranës prangosi tetë persona mes tyre dhe një 31-vjeçare, të cilët shpërndanin drogë në lokalet e natës në Tiranë. Në total u sekuestruan 650 doza hashash dhe 150 kokainë, ndërsa grupi përdorte kode për shpërndarjen e lëndëve narkotike.